Islamiska Fatwabyrån i Sverige

Vem är vi?

Islamiska Fatwabyrån i Sverige, IFBS, är ett trossamfund och en paraplyorganisation för flera olika sunnitiska föreningar det vill säga följer Ahlu-Sunnah wa’l Djamaa. IFBS startade officiellt år 2011 och är en ideell och politiskt obunden organisation med huvudsäte i Malmö. Ta del av aktuella nyheter genom våra inlägg på bloggen men även via vår Facebook sida.

Vår huvudsakliga verksamhet riktar sig till alla åldrar och etniciteter oavsett kön och baseras i huvudsak på religionsutövning, servicetjänster, utbildning, firandet av högtider och andra olika aktiviteter som är av stor vikt för muslimen i Sverige.

IFBS en moderat röst i samhället

Organisationen håller en moderat linje och arbetar aktivt emot den våldsamma vågen av extremism och terrorism som hotar våra samhällen och som många felaktigt förknippar med Islam och muslimer. IFBS driver en upplysande verksamhet genom bland annat föreläsningar om islam och vägledning för muslimer och andra som önskar den. Samfundet erbjuder olika sorters vardaglig service till muslimer, såsom exempelvis vigselförrättning, begravningsservice och festarrangemang.

Läs mer om oss >>

Islamiska Fatwabyrån i Sverige arbetar aktivt med att ombesörja muslimernas behov både generellt och på individnivå. Som medlem i Islamiska Fatwa byrån i Sverige eller någon av samfundets medlemsföreningar erbjuds du en hel del särskilda förmåner.

Läs mer om vilka förmåner du får som medlem >>

Generic selectors
Endast exakt matchning
Sök i titlar
Sök i innehåll
Post Type Selectors
Filtrera genom kategorier
Aktiviteter
Föreläsningar på svenska
Högtidsfester
Pressmeddelanden
دروس دينية بالعربي

Blogg nytt

donera ifbs
Fatwa
Har du en fråga om Islam och Islamiska regler? Religiösa frågeställningar besvaras av våra sheikher som är välutbildade inom Islamisk religionskunskap.

Välkommen med din fråga >>

Bli medlem
Islamiska Fatwabyrån i Sverige arbetar aktivt med att ombesörja muslimernas behov både generellt och på individnivå.

Läs mer om medlemskap här >>

Samarbeten

Denna text är under bearbetning. Mer text kommer att läggas till framöver.

Följ oss på Facebook

Vår Facebook sida vänder sig till stora som små. Där får ni bland annat reda på följande: